Privacy verklaring

Inleiding:
De CornerStoneShop is ervan overtuigd dat de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van (ex)klanten en relaties van groot belang is voor de uitvoering van haar dienstverlenende activiteiten. Persoonsgegevens worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. De CornerStoneShop houdt zich in alle gevallen aan de eisen van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Verwerking persoonsgegevens:
In het kader van haar dienstverlening, wanneer u informatie aanvraagt, producten of diensten bestelt of anderszins contact heeft met de CornerStoneShop, legt de CornerStoneShop gegevens vast. De CornerStoneShop gebruikt deze gegevens voor het voorbereiden en uitvoeren van de overeenkomst, het toesturen van de aangevraagde informatie. Daarnaast legt de CornerStoneShop gegevens vast om haar dienstverlening te verbeteren en om u op de hoogte te houden van (nieuwe) producten en diensten van de CornerStoneShop en activiteiten van zorgvuldig geselecteerde derden. Hierbij tracht de CornerStoneShop rekening te houden met uw voorkeuren. Indien u geen aanbiedingen of informatie wilt ontvangen, dan kunt u uw toestemming voor het gebruik van uw e-mail adres intrekken of uw gegevens laten blokkeren door een briefje te sturen naar de CornerStoneShop.

Clickgedrag:
Op de website van de CornerStoneShop worden algemene, niet-identificerende bezoekgegevens bijgehouden, zoals de meest gevraagde paginas. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om meer gerichte informatie op de site te zetten. Op deze wijze kan de CornerStoneShop haar dienstverlening aan u verder optimaliseren.

Cookies:
De CornerStoneShop maakt bij het aanbieden van haar diensten gebruik van cookies. Dit is een eenvoudig klein bestandje met gegevens dat op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. de CornerStoneShop maakt gebruik van tijdelijke cookies. Deze cookies bevatten geen persoonsgegevens en worden enkel gebruikt om het gebruik van de website voor u gemakkelijker te maken. Daarnaast maakt de CornerStoneShop ook gebruik van een speciaal cookie. Aan de hand van dit cookie kan onze website u herkennen, de volgende keer dat u de website bezoekt. Met behulp van dit cookie kan de website speciaal op u worden ingesteld; een hulpmiddel om het gebruik van de website voor u gemakkelijker en nog aangenamer te maken. Als u in uw browser het gebruik van cookies heeft uitgezet, kunt u nog steeds de meeste onderdelen van de website bezoeken.

De CornerStoneShop en andere websites:
Op de website treft u een aantal links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd, kan de CornerStoneShop geen verantwoordelijkheid dragen voor de omgang met uw persoonsgegevens door deze organisaties. Lees hiervoor de privacy statement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Vragen:
Heeft u vragen of opmerkingen over het privacybeleid van de CornerStoneShop, dan kunt u deze schriftelijk stellen aan: de CornerStoneShop.

Wijzigingen:
De CornerStoneShop behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacy statement. Controleert u daarom regelmatig het privacy statement van de CornerStoneShop.

Schiedam, 14 december 2008
Volgende
Categorieën
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken
Extra
Je kan betalen met PAYPAL
Beveiligd met certificaat
Facebook